fbpx

Υπηρεσίες Φοιτητών

Είμαστε πάντα δίπλα σου! Πριν, κατά τη διάρκεια των σπουδών σου αλλά και μετά.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο NBC βασική μας μέριμνα είναι η διασύνδεση των εκπαιδευομένων με την αγορά εργασίας, με στόχο την άμεση απορρόφησή τους, μέσω των επαφών και διασυνδέσεων με τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και με εκπροσώπους εργοδοτών και επαγγελματικών συλλόγων σε πανελλαδικό επίπεδο.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Στο NBC η πρακτική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των προγραμμάτων μας και υλοποιείται με τη συνεργασία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και δικηγορικών εταιριών, αποτελώντας το εφαλτήριο της μετέπειτα επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας των αποφοίτων μας.  

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Το NBC υποστηρίζει έμπρακτα νομικά επιστημονικά σωματεία, δικηγορικούς συλλόγους, δικαστήρια, σωφρονιστικά ιδρύματα, πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες καθώς και οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σημαντικές εκπτώσεις, χορηγίες, υποτροφίες και άλλες μορφές οικονομικής στήριξης σε φοιτητές, σπουδαστές και ασκούμενους δικηγόρους.
Οι προϋποθέσεις για τη λήψη υποτροφιών ορίζονται στην έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς που αναρτώνται και τα γνωστικά αντικείμενα που απευθύνονται. Στην τελική απόφαση και επιλογή της επιτροπής των Υποτροφιών συντελούν ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια. Με την ανακοίνωση της δημόσιας πρόσκλησης για τη χορήγηση νέων υποτροφιών, στην οποία θα αναγράφονται και τα προσόντα των υποψηφίων, ξεκινά άμεσα και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσο διάστημα είναι ενεργή η προκήρυξη.

Oι αιτήσεις για τις υποτροφίες «ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ», οι οποίες απευθύνονται σε νέους και αριστεύσαντες επιστήμονες, υποβάλλονται μόνο στο πλαίσιο του ετήσιου τακτικού προγράμματος υποτροφιών και κατόπιν ανάρτησης της σχετικής δημόσιας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου. Η δημόσια πρόσκληση για τη χορήγηση νέων υποτροφιών ανακοινώνεται στην έναρξη κάθε Ακαδημαϊκής περιόδου, τον Σεπτέμβριο εκάστης χρονιάς, μέσω της επίσημης σελίδας του Κολλεγίου.

YΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα προγράμματα στο NBC διοργανώνονται Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:00-21:30 και τα Σάββατα 10:00-14:00.
Το διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό αναλαμβάνει την εφαρμογή και υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η τεχνική γραμματεία επιμελείται την απρόσκοπτη λειτουργία του e-learning (live streaming ή on demand) και φροντίζει για την άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση στο υλικό των προγραμμάτων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στο NBC ο κάθε εκπαιδευόμενος/η διαθέτει τον Προσωπικό του Ακαδημαϊκό Σύμβουλο, ο οποίος/α αναλαμβάνει να παρουσιάσει σε κάθε εκπαιδευόμενο τα προγράμματα που αντιστοιχούν στις προσωπικές και επαγγελματικές επιδιώξεις του/της.  Πριν από την έναρξη και επιλογή του εκάστοτε προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μια εξατομικευμένη συνάντηση με τους Προσωπικούς Ακαδημαϊκούς Συμβούλους τους για οποιαδήποτε εκπαιδευτική συμβουλή ή άλλη βοήθεια χρειάζονται.
Το τμήμα υποστήριξης εκπαιδευόμενων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 20:00.

Ο προγραμματισμός συναντήσεων πέραν των ωρών λειτουργίας γίνεται μετά από συνεννόηση.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η ΤΝΠ Qualex είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά έργα Νομικής Πληροφορικής που έχουν υλοποιηθεί στον χώρο της Δικαιοσύνης.
Η υλοποίησή του διήρκεσε 5 χρόνια, υπό την καθοδήγηση ειδικού επιστήμονα νομικής πληροφορικής σε συνεργασία με εξειδικευμένους μηχανικούς πληροφορικής και μια ομάδα 80 επίλεκτων νομικών με γνωστικά αντικείμενα από όλους τους τομείς του δικαίου, ειδικά εκπαιδευμένων στη χρήση εργαλείων πληροφορικής για την εφαρμογή ειδικών κανόνων οργάνωσης, ταξινόμησης και επεξεργασίας του περιεχομένου. Επίσης, στο έργο απασχολήθηκαν επιστημονικοί συνεργάτες και ερευνητές από συναφείς επιστημονικούς κλάδους και συγκεκριμένα ερευνητές του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Software Engineers και Machine Learning Experts του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και 2 εταιρείες πληροφορικής.
Η ΤΝΠ Qualex στηρίζεται σε τεχνολογία της Microsoft, επικαιροποιείται σε καθημερινή βάση από την επιστημονική ομάδα της Qualex και υποστηρίζεται τεχνολογικά από την ομάδα των LEXLABS, που αποτελεί τον τεχνολογικό βραχίονα της Νομικής Βιβλιοθήκης, η οποία χρηματοδοτεί και υποστηρίζει το έργο.

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία ή ερώτηση γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.